Om os

Dahl & Drabæk er din autoriserede elinstallatør i Kolding og omegn. Vi løser alle former for el opgaver hos både private og erhverv.

dahl & drabæk

Dahl & Drabæk

Hos Dahl & Drabæk har vi mange års erfaring med alle former for el-opgaver, hvilket sikrer dig et grundigt og professionelt resultat. 

Dahl & Drabæk har gennem de sidste mange år hjulpet både private og erhverv med elinstallationer i mange forskellige afskygninger. Virksomheden er beliggende i Kolding og drives til dagligt af Allan og Lasse. 
Hos os betyder god kvalitet og service alt. Derfor sætter vi en stor ære i at udføre alle vores opgaver, så de lever op til højeste standard.
Vi er altid klar til at svare på spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten telefon eller e-mail.

Når du vælger os som din elinstallatør er du garanteret:

Høj kvalitet

Med Dahl & Drabæk får du en autoriseret elinstallatør med mere end 30 års erfaring. Du er derfor altid garanteret høj kvalitet, da vi har masser af erfaring med alle typer el opgaver.

Et tæt samarbejde

Hos Dahl & Drabæk er du garanteret et tæt samarbejde fra start til slut. Vi tror nemlig på, at det er med til at sikre dig løsninger, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Kompetent rådgivning

Uanset opgavens størrelse og omfang tilbyder vi altid kompetent og høj faglig rådgivning. Vi har masser af erfaring med el løsninger til både private og erhverv. 

Kvalitet og god service er en selvfølge

Du skal være tryg når du vælger os som din elinstallatør. Derfor er kvalitet og god service en selvfølge for os.

Det er vigtigt for os, at vi finder den helt rette løsning til dig, uanset hvilken type udfordring du står med. Derfor er et tæt samarbejde altafgørende for os. På den måde kan vi sætte os godt ind i dit projekt, dine tanker og overvejelser. Udfra dine ønsker og behov rådgiver vi dig om de mulige løsninger, så du har har de bedste forudsætninger for at finde den rette løsning for dig.

Når man har med elektricitet at gøre, er det vigtigt at sikkerheden er i orden. Sjuskede løsninger eller installationer, der ikke lever op til lovpligtige foreskrifter, kan føre til personskader eller brand. Når du vælger Dahl & Drabæk som elinstallatør får du altid en professionel og erfaren elektriker, som udelukkende foretager autoriseret elektriker-arbejde og løsninger af højeste kvalitet.

Hvis du vil høre mere om Dahl & Drabæk og hvordan vi kan hjælpe dig med dine el-opagver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit projekt.

Har du spørgsmål eller skal vi komme med et tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig snarest muligt.