Kompetencer

Dahl & Drabæk er din autoriserede elinstallatør i Kolding. Vi hjælper med alle former for el opgaver hos både private og erhverv.

Vi tilbyder

Som autoriseret elinstallatør med mere end 30 års erfaring kan vi sikre dig et solidt, stabilt og professionelt stykke arbejde uanset opgavens type og omfang.

Belysning er ofte en overset del af indretningen. Ved at sætte fokus på lyset, på intelligente installationer og på udnyttelsen af moderne teknologi, har man de bedste muligheder for at skabe det optimale lys til både arbejde og afslapning.

Uanset om du skal bygge nyt eller om du ønsker, at få lavet en gennemgang af dine elinstallationer, kan du trygt lade os stå for det.
Vi anvender altid  produkter af høj kvalitet og sikrer at de lovpligtige foreskrifter er overholdt.

Intelligente bygningsinstallationer kan blive hverdag i ethvert hjem og på alle arbejdspladser. Automatisk regulering af strømforbruget, koordinering af alarmsystemer, tænd/sluk af lys, varmeregulering eller andre typer af opgaver, så der kan spares både tid og penge.

Med en energioptimeret løsning, kan du spare på energien. Det er både godt for miljøet og din økonomi. Med en energioptimeret løsning er der altså et stort potentiale for at reducere dine energiomkostninger og samtidigt opnå et mere bære

I alt for mange tilfælde skyldes defekte el-installationer, at der er anvendt produkter af dårlig kvalitet eller at lovpligtige foreskrifter ikke er overholdt. Vi står klar til at hjælpe med både fejlfinding og reparationer.

Har du spørgsmål til dine elinstallationer eller har du brug for hjælp til at finde den rette løsning til dit projekt? Vi står altid klar med faglig og kompetent rådgivning inden for el området, uanset opgavens omgang.

Når du vælger os som din elinstallatør er du garanteret:

Høj kvalitet

Med Dahl & Drabæk får du en autoriseret elinstallatør med mere end 30 års erfaring. Du er derfor altid garanteret høj kvalitet, da vi har masser af erfaring med alle typer el opgaver.

Et tæt samarbejde

Hos Dahl & Drabæk er du garanteret et tæt samarbejde fra start til slut. Vi tror nemlig på, at det er med til at sikre dig løsninger, som lever op til dine ønsker og forventninger.

Kompetent rådgivning

Uanset opgavens størrelse og omfang tilbyder vi altid kompetent og høj faglig rådgivning. Vi har masser af erfaring med el løsninger til både private og erhverv.